Wat bied ik aan?

Ik werk hoofdzakelijk online. En dan denk je misschien, dat is niets voor mij. Dat dacht ik vroeger ook. Ik wou elke cliënt persoonlijk ontmoeten, omdat ik dat noodzakelijk vond om echt contact te maken.
De vraag naar online consulten, coaching en trajecten werd zo groot, dat ik toch die stap zette.
Het bleek een positieve ervaring zowel voor mij als de cliënten.
Het is anders, maar niet minder intensief, diepgaand of persoonlijk. Integendeel!
Het grote voordeel, jij moet je niet verplaatsen (en ik ook niet), zo bereik ik cliënten uit Vlaanderen en Nederland.

Enkele keren per jaar geef ik een workshopdag in Oostende. Aangezien ik bijna iedereen ken vanuit de online - sessies en veel deelnemers elkaar al online ontmoet hebben, is er meteen een prettige klik en aan gespreksonderwerpen geen gebrek.

 

Wil jij een jaarlegging voor 2022?
Jouw jaar gereflecteerd in de tarotkaarten met helder en krachtige duiding voor 99 euro. Dit is de enige kaartlegging die ik via e-mail aanbied. 

 Trajecten

Wil jij je verdiepen in de tarot? Mijn tarot boost trajecten geven je tarotstudie vleugels. Ik leer je kijken naar tarotbeelden, leg de symboliek uit en geef achtergrondinformatie.  Naast de trajecten die je inzicht geven in de symboliek van de kleine en grote arcana is er ook een traject kaartleggen met tarot.
Na het volgen van een traject kijk jij met ander ogen naar de tarot en heb je ook iets ontdekt over jezelf als spiritueel mens. 

tarotkaart2.jpg

persoonlijke coaching

Wil je inzicht in zichzelf of een probleem, dan kan een gesprek met de tarot als leidraad helderheid brengen.
Je kan tarotkaarten zien als een boek dat het verhaal van jouw leven vertelt.
Het spiegelt je nu - moment dat verbonden is met je verleden en toekomst. Jou bewust maken van je energie, je omgeving, je talenten, je mogelijkheden, patronen, uitdagingen en valkuilen is mijn taak tijdens een tarot consult.

Tarot kaarten

workshops

Tarot Energy Workshops. Beleving staat centraal tijdens de workshops : korte rituelen, een meditatie, kaartleggen, ervaringen uitwisselen. Je gaat met frisse ideeën en vol energie terug naar huis.