tarot

De tarot zit vol krachtige beelden. Het zijn spiegels van het onbewuste en toegangspoorten tot diepe kennis. Als je de tarotkaarten bestudeert, maak je een ontdekkingsreis. Je leert jezelf beter kennen, je herkent in de kaarten problemen uit je leven. De tarot vertelt een universeel verhaal.
Het verhaal van de mens die op zijn levenspad geconfronteerd wordt met uitdagingen. De mens die verbinding zoekt met zijn diepste innerlijke. 
Een mens die zich vragen stelt. Waarom ben ik hier op aarde? Wat is mijn levensdoel? Hoe kan ik uitdrukking geven aan mijn diepste verlangen?
De tarot bestuderen is kijken naar jezelf als spiritueel mens, verbonden met zijn eigen ziel, de anderen en het universum.

Wil jij vanuit die visie de tarot bestuderen, dan is persoonlijke begeleiding de kortste weg naar inzicht in de tarot. Maak kennis met mijn visie door het lezen van mijn boek tarot voor iedereen of de artikels op deze website. Maak kennis met mijn aanpak. Schrijf je in op mijn webinarkanaal en blijf op de hoogte van al mijn gratis webinars. Neem deel aan het Tarot Boost Traject Kleine Arcana, de ideale instap webinar voor wie echt aan de slag wil met de tarot. Wil je meer weten over de symboliek in de Grote Arcana, volg dan het Tarot Boost Traject Grote Arcana

 

Ik wens je een fijne spirituele leerervaring hier op de website of op één van mijn webinars.