Spirituele doelen stellen
webinar

Wil jij je spirituele wensen omzetten in spirituele actie?
Dan heb jij een spiritueel plan nodig!
Met visualiseren alleen kom jij geen stap verder, dan blijft het bij dromen.

Een spiritueel plan opstellen met concrete en haalbare doelen, helpt je vorm geven aan je spiritueel leven.
Jouw levenspad is uniek. Voor spirituele ontdekkingsreizigers is het belangrijk om zelf de richting en het tempo te bepalen waarin ze spiritueel groeien. Het aanbod aan spirituele cursussen, webinars en workshops is groot.  Spirituele trends volgen elkaar op en worden gehypet in magazines. Hierdoor verlies je soms uit het oog wat jij echt belangrijk vindt.

Dichter bij jezelf komen, de oproep van je hart beantwoorden en je eigen spiritueel talent ontwikkelen. Het is allemaal mogelijk als jij je doelstellingen helder formuleert en die omzet in een actie-plan.
Goh, moet ik nu al een plan hebben om spiritueel te groeien? Ja, natuurlijk! Het maakt het juist gemakkelijker om je spirituele vleugels uit te slaan en bewuster je route richting zielsbestemming te kiezen.

En het belangrijkste aan je plan is niet een opsomming van de cursussen die jij gaat volgen in 2022 en je moet ook niet eerst uren mediteren om je ware bestemming te ontdekken. Ik ga jou in een halve dag helpen bij het bepalen van je persoonlijke spirituele wensen en doelen. Als jij daar een heldere kijk op hebt, kan je daar acties aan koppelen die je in een haalbaar plan giet.
We maken er een bruisende namiddag van, met op het einde een overzicht van wat jij wilt bereiken op spiritueel vlak en een aanpak die helemaal bij je past.

Jij wilt in 2022 geen geld of energie verliezen aan spirituele acties die niet aansluiten bij je doel, want jij weet dat dit leidt tot teleurstellingen en ongenoegen, met de kans dat jij het opgeeft en denkt dat jij je zielsbestemming nooit zal bereiken. Ik weet uit ervaring, dat dit voor jou herkenbaar is. Ik heb jaren geleden zelf van de ene cursus naar de andere cursus gehopt en een bibliotheek aan boeken gelezen. En ja, ik ben daar 'wijzer' van geworden; maar op een bepaald moment heb ik wel heel hard op de rem gestaan omdat ik mezelf voorbij liep en meer geld aan cursussen besteedde dan dat me lief was.

In de mails die ik ontvang, merk ik dat spirituele zoekers soms de weg kwijt raken, niet weten wat eerst te lezen of te doen en mij om raad vragen. Als dit praktische vragen zijn, kan ik wel een aantal tips geven. Gericht advies geven vind ik een stuk moeilijker, omdat ik niet kan bepalen waar jij staat op je spiritueel pad, welke richting je uit wilt, wat je spirituele bagage is of wat je onuitgesproken verlangens zijn. 


Wat ik wel kan en heel graag doe is jou met liefde en enthousiasme ondersteunen
om zelf helder je spirituele doelen te formuleren.
Daaraan koppel je meteen concrete en haalbare acties.
We doen dit samen. Mijn aanpak is eenvoudig, helder en luchtig.


Voor wie is webinar bedoeld?

 • je wilt je spiritueel leven in kaart brengen

 • je wilt de regie behouden over je spiritueel actie-plan

 • je verlangt naar een gelukkig en licht spiritueel leven

 • je wilt in 2022 intense ervaringen die aansluiten bij wat je nodig hebt

 • je wilt spirituele ballast van je afgooien

  Op vrijdag 7 januari van 13.30 h tot ongeveer 16.30 h geef ik de webinar Spirituele Doelen Stellen 2022.
  Er is een replay beschikbaar, maar het allerleukste is natuurlijk dat jij er zelf live bij bent. Dat maakt een groot energetisch verschil voor jou en de groep. Kijk dus in je agenda, noteer meteen spirituele doelen stellen met Annick, neem een stift en trek er een kleurrijke cirkel rond. Ga dan naar onderstaand formulier en schrijf je in.

   

Maximaal 75 plaatsen

Ik schrijf me in voor het webinar
Spirituele Doelen Stellen 2022

Ik betaal 35 euro en ga akkoord met de regels inzake annulering

 

arrow&v

Leuk dat je er bij bent !

Bij annuleren ten laatste 5 dagen voor de start van het webinar, wordt een administratiekost van 11 euro aangerekend.