Divona schrijft op Tarot.nl


Inspirerende artikels


Heb je hem al gelezen? Mijn eerste artikel op de website van Tarot.nl is een feit! Aangezien TAROT hét spirituele onderwerp is waar ik me al jaren in verdiep en Uitgeverij Koppenhol de grootste verdeler van tarotkaarten in de Benelux is, wordt dit vruchtbare samenwerking. Voor ons beiden is het belangrijk helder te communiceren over de kracht en veelzijdigheid van tarot. In de komende maanden mag je artikels verwachten over tarot, kaartleggen, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Ik hoop jou te inspireren om met tarot aan de slag te gaan en je eigen spiritueel traject uit te stippelen.

Hieronder zal ik de links plaatsen naar de artikels op de website van Tarot.nl. Ik wens je alvast veel leesplezier!

* De oorsprong en kenmerken van de tarot.

#tarot #tarotspellen

27 keer bekeken0 reacties