annick Van damme someflex_edited.png

Online tarot consult

Je kan tarotkaarten zien als een boek dat het verhaal van jouw leven vertelt. Het spiegelt je nu-moment dat verbonden is aan je verleden en toekomst. Jouw bewust maken van je energie, je omgeving, je talenten, je mogelijkheden, patronen, uitdagingen en valkuilen is mijn taak.

Heb je het gevoel dat je leven niet loopt zoals jij wilt en wil je hierin helderheid?
Sta je voor een belangrijke beslissing maar je weet niet wat je moet doen?
Wil jij de partner vinden die bij je past, maar je weet niet hoe?
Wil jij een verdiepend gesprek om nog meer uit je talenten en mogelijkheden te halen?


Een kaartlegging biedt een heldere boodschap en brengt inzicht zodat jij vanuit vernieuwd inzicht actie kan ondernemen.

 

Praktisch

We maken een afspraak via e-mail. Ik geef aan welke eerstkomende data en uren vrij zijn en je kiest je tijdstip. Daarna stuur ik je de rekening voor het consult en een zoom-link.
Na betaling, stuur ik je de dag voor de afspraak een herinneringsmail.
Hoe er rekening mee dat de consultaties steeds in de voor- of namiddag plaatsvinden op woensdag, donderdag of vrijdag. Verwacht minstens 1 week tussen aanvraag en het online consult.

Enkele minuten voor je afspraak log je in via de zoom- link. We controleren geluid en beeld en gaan aan de slag. Je kan de legging volledig meevolgen met de camera en je kan het consult ook opnemen voor privégebruik.

Een tarotconsult duurt minstens een half uur en maximaal 45 minuten. Ik start altijd met een energetisch legging, waarbij ik kijk hoe je energie stroomt en waar de knelpunten in je leven liggen.
Dit is het startpunt van ons gesprek, waarbij jij vragen kan stellen en ik bijkomende kaarten trek. Ik leg geen contact met overledenen of engelen. Ik neem geen beslissingen in jouw plaats. Ik tracht wel helderheid te scheppen in het denken en in situaties, je bewust te maken van processen, zodat je zelf in je kracht kan staan. Vanuit die kracht kan je zelf beslissingen nemen. 
Op het einde van het consult vat ik de belangrijkste elementen uit het gesprek samen.

Contact

Online  tarot Consult 
55 euro
aanmeldingsformulier

Bedankt voor de inzending!

De afspraak wordt steeds geannuleerd als de betaling voor de start van het consult niet is ontvangen. Wil je de betaalde afspraak annuleren, dan wordt steeds 15 euro administratiekosten afgetrokken.