annick-consult_edited_edited.png

Annick Van Damme, 49 jaar en wonend aan de prachtige Vlaamse kust. Al meer dan 20 jaar werk ik als therapeute en geef ik workshops over spirituele thema's die me nauw aan het hart liggen. Tarot is voor mij een belangrijke spiegel van de ziel, die mijn essentie en levenspad zichtbaar maakt. Leven vanuit mijn spirituele essentie vind ik belangrijk, want het maakt het leven lichter en geeft er een diepere betekenis aan.

Tarot is mijn zesde zintuig en mijn spiritueel kanaal. Ze is deel geworden van wie ik ben en heeft mijn leven getransformeerd. Ik deel met veel enthousiasme mijn kennis en liefde voor tarot. 

Wie ben ik?

Mijn visie

Tarot is de spiegel van de ziel. Elke tarotkaart reflecteert een deel van mezelf. Creatief en intuïtief werken met tarotkaarten stimuleert mijn talenten, maakt mijn levensdoel zichtbaar en verdiept het contact met mezelf en het dagelijks leven.
Tarot is voedend voor mijn ziel.
Door diepe connectie te maken met de afbeeldingen draag ik zorg voor mijn ziel. Tarot heeft een transformerende kracht. Bewust zijn van mijn eigen gedachten en emoties maakt het mogelijk om met volle aandacht te leven. Ik heb de tarot omarmd als gids, zo geef ik mezelf elke dag kansen om te groeien en uitdagingen aan te gaan.
Het laat me stralen en lichter leven.

Ik ben er van overtuigd dat een workshop of tarottraject meer is dan doorgeven van kennis en een visie, ik geef ook een stukje energie door. Dit helpt jou de kennis te integreren in jezelf en jouw unieke band met de tarotbeelden op te bouwen. 
Wat ik kan, kan jij ook! Ik geloof in je talent en ondersteun jou om dit verder te ontwikkelen. 

Annick online workshop.jpg

Wat doe ik?

Ik coach spirituele zoekers en creatieve zielen bij het ontwikkelen van hun talenten. Ik ondersteun hen in hun persoonlijke ontwikkeling en coach spirituele ondernemers bij het opstarten van hun bedrijf.
Ik geef online trajecten, lezingen, workshops en (online) consulten in België en Nederland. Zo werd ik al verschillende keren uitgenodigd door de Tarot Beroepsvereniging Nederland om een workshop te geven aan hun leden en was ik spreker op het I Can Do It Festival in Rotterdam. 
Mijn boek Tarot voor iedereen uitgegeven bij AnkhHermes geeft jouw tarotstudie een boost. Ze kreeg op bol.com 5 sterren en heeft al honderden tarotisten geïnspireerd om met een frisse blik naar tarotkaarten te kijken.

 

Kijk op de website de Facebookpagina of op Instagram. 


Volg een tarottraject of neem deel aan een workshop.
Dit is de beste manier om snel je vaardigheden te ontwikkelen.

Wil je een tarot consult? dat kan van woensdag tot vrijdag.
Vraag je tarotconsult aan! 

Tarot voor iedereen is  online verkrijgbaar en in je favoriete boekhandel

tarot boek annick van damme
sterren boek bol.png