De Vier Krachten

FullColor_TransparentBg_1280x1024_72dpi.

Ontdek de vier magische krachten in jezelf. Eliphas Levi omschreef de vier krachten die elke magiër/wiccan moet beheersen. Ze bepalen je spiritueel levenspad. Elipas noemde ze de vier krachten van de sfinks. Ze vormen de hoekstenen van (ceremoniële) magie.
Dit legpatroon helpt je om contact te leggen met je eigen (spiritueel) potentieel en kracht.

Doe deze legging voor spiritueel inzicht en kracht.

Ze helpt je openstellen voor wat echt belangrijk is in je leven.


legpatroon%20het%20geheim%20van%20de%20p
Stappen

Kaart 1  Jouw pad wordt weerspiegeld in de eerste kaart. 

Ze stelt de innerlijke oproep voor die je hoort in je hart. 

Wat is je hartsverlangen? Wat doet jouw energie stromen?


Kaart 2  Deze uitdaging kruist je pad. 

Zie dit als een geschenk. 

Ze verplicht je om te luisteren naar je innerlijke roeping. 


Kaart 3 WETEN  Welke wijsheid en heldere kennis moet jij verwerven of gebruiken? 


Kaart 4 WILLEN  Je ware wil geeft je kracht om vooruitgang en succes te boeken. 

Wat is de ware ambitie van je ziel?


Kaart 5 DURVEN   Op welke manier kan jij je emoties inzetten om wat je weet en wat wil, zichtbaar te maken in de wereld?


Kaart 6 ZWIJGEN  De kaart toont je hoe je gericht kan werken met een duidelijke focus. Hoe kan je je kennis, wil en emoties met elkaar verbinden tot één geheel?

Hoe kan je al het overbodige loslaten?

tarot legpatronen.png
Interpretatie

Draai kaart 1 en 2 om. Het verlangen in je hart (kaart 1) heeft een oproep (kaart 2) nodig om geactiveerd te worden. Zonder uitdaging blijft je hartsverlangen in slaapmodus. 

De uitdaging maakt je verlangen wakker. Tussen beide kaarten is er een spanningsveld. Voel de energieoverdracht tussen beide kaarten. Op welke manier communiceren ze met elkaar?


Draai kaart 3 om. Het is belangrijk om jezelf intellectueel te prikkelen. Welke kennis heb je nodig om je hartsverlangen te realiseren? Hoe kan je je kennis inzetten om je hartverlangen te realiseren?


Draai kaart 4 om. Ieder van ons heeft een levensbestemming. Je richten op je ware wil geeft kracht. Samen met kaart 3, vormt deze kaart de basis van wat jij wil realiseren op je levenspad.


Draai kaart 5 om. De volgende stap naar realisatie van je levensdoel. Als je innerlijk beeld van wat je kent en wilt in je leven hebt vorm gegeven, moet je de sprong naar realisatie wagen. Je hebt pas je levensdoel, je hartsverlangen gerealiseerd als het ook zichtbaar is in de wereld. 


Draai kaart 6 om. Realisatie van je verlangen, verandert je leven. Het beinvloedt de manier waarop je in het leven staat en je directe omgeving.  Invloeden van buitenaf kunnen je project verstoren of hinderen. Door af te stemmen op jezelf, blijft je aandacht gericht op wat je echt wil. Hierdoor is het gemakkelijker om los te laten wat je niet wilt.