Disclaimer

De informatie op de website, de nieuwsbrief (inspiratiebrief) en het magazine reflecteren de visie van de auteur en mogen niet beschouwd worden als persoonlijk advies.

De auteur en/of eigenaar van de website aanvaardt geen aansprakelijkheid voortvloeiende uit gebruik, onnauwkeurigheid of onvolledigheid van tekst, afbeeldingen, informatie, links of andere onderdelen op de webpagina’s.
Verwijzingen naar andere websites, naar personen of strekkingen en het delen van links, betekent niet dat Divona het eens is met alle informatie die door derden wordt aangeboden.
 

Het magazine is uitsluitend bedoeld voor leden en mag in zijn geheel of gedeeltelijk niet openbaar gemaakt of doorgegeven worden zonder schriftelijke toestemming van DIVONA.
Het is uitsluitend voor persoonlijk gebruik toegestaan publicaties van DIVONA te kopiëren naar je computer en/of onderdelen te printen

DIVONA behandelt de door gebruikers verstrekte gegevens met alle zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid. DIVONA zal de door u verstrekte persoonsgegevens niet doorgeven aan andere partijen anders dan de partijen die bij deze specifieke actie betrokken zijn, tenzij u hier toestemming voor hebt gegeven.

DIVONA heeft het recht om deze disclaimer te wijzigen.

Contactgegevens :  Annick Van Damme; Mariakerkelaan 24 -8400 Oostende
Neem bij voorkeur contact op  via het contactformulier op deze website.