Algemene voorwaarden

Lid worden van de website?

Alle geïnteresseerden kunnen zich vrijblijvend lid worden van de website en alle informatie die tot het gratis lidmaatschap hoort lezen. Je kan je altijd uitschrijven voor deze website?
Schrijf je je in op de nieuwsbrief/inspiratiebrief van DIVONA, dan ontvang je dit tot opzegging of tot vernieuwing van de lijst

Tip: hou zeker ook de facebookpagina van DIVONA in het oog. Op regelmatige basis worden interessante tips of inspirerende berichten gepost die te maken hebben spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Hoe kan ik deelnemen aan de activiteiten van DIVONA?
Je kan je inschrijven voor de activiteiten via de website.  Lees steeds de annuleringsvoorwaarden bij elke inschrijving.

 

Hoe kan ik mijn lidmaatschap verlengen?

Je lidmaatschap eindigt op 31 december 2021 en wordt niet automatisch verlengd. In december 2021 dien je het lidmaatschap opnieuw te verlengen. Een aanvraag tot betaling zal tegen het einde van je lidmaatschap naar jou worden toegestuurd per mail.

Wat doe ik als ik mijn (adres)gegevens wens te wijzigen?

Als je jouw gegevens wenst te wijzigen, dan kan dit eenvoudig door een mailtje te sturen naar info@divona.be. In een later stadium zullen we dit automatiseren via de website binnen een ledenmenu.


Contactgegevens :  Annick Van Damme; Mariakerkelaan 24 -8400 Oostende
Neem bij voorkeur contact op via het contactformulier op deze website.