Algemene voorwaarden

Wordt er een gratis magazine aangeboden?

Alle geïnteresseerden kunnen zich vrijblijvend inschrijven voor het ontvangen van het gratis startmagazine van DIVONA. Daarmee schrijft u zich ook in op de nieuwsbrief/inspiratiebrief van DIVONA.

Tip: hou zeker ook de facebookpagina van DIVONA in het oog. Op regelmatige basis worden interessante tips of inspirerende berichten gepost die te maken hebben spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Hoe word ik lid van DIVONA?
Je kan lid worden via de welkompagina.
Nadat je je naam en amailadres hebt opgegeven en op de verzendknop hebt gedrukt, krijgt u een e-mail met de betalingsgevens. Indien je de inschrijving wil bevestigen maak je 15 euro over op het vermelde rekeningnummer. Het is uitsluitend mogelijk te betalen via bankoverschrijving.

Belangrijk: je bent pas lid van Divona na ontvangst van de betaling op de rekening.
 

Hoe kan ik mijn lidmaatschap verlengen?

Je lidmaatschap eindigt op 31 december 2021 en wordt niet automatisch verlengd. In december 2021 dien je het lidmaatschap opnieuw te verlengen. Een aanvraag tot betaling zal tegen het einde van je lidmaatschap naar jou worden toegestuurd per mail.

Wat doe ik als ik mijn (adres)gegevens wens te wijzigen?

Als je jouw gegevens wenst te wijzigen, dan kan dit eenvoudig door een mailtje te sturen naar info@divona.be. In een later stadium zullen we dit automatiseren via de website binnen een ledenmenu.

Kan ik mijn lidmaatschap opzeggen en mijn inschrijvingsgeld terugvragen?

Je kan je lidmaatschap ten allen tijde stopzetten, maar er is geen “geld-terug-garantie”.
Je hebt het recht om je lidmaatschap tot 14 dagen na betaling van je lidgeld en zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt het volledige lidgeld terugbetaald.


Contactgegevens :  Annick Van Damme; Mariakerkelaan 24 -8400 Oostende
Neem bij voorkeur contact op  via het contactformulier op deze website.